RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Буду вболівати за "Динамо", але є одне але: Усик поділився планами на матчі Ліги Чемпіонів

Під час майбутніх матчів Ліги Чемпіонів український боксер Олександр Усик буде вболівати за "Динамо". Однак він відвідає і матч "Шахтаря" з "Інтером", оскільки за донецький клуб уболіває його син.

Про це боксер розповів на прес-конференції в Києві.

"Я вболіваю за "Динамо" дуже давно. Ще мій тато за нього вболівав. Я пам'ятаю, коли мені років 13 було, я ще не ходив на бокс, я займався футболом, грав у "Таврії". "Динамо" приїхало до Сімферополя і програло "Таврії". Ви уявляєте, який момент. Я прийшов, вболіваю за "Динамо", а граю в "Таврії". Коли "Динамо" програло, всі радіють, а я думаю: "Чого ви радієте?", - згадав Усик.

Хоча Усик з дитинства вболіває за "Динамо", його син є фанатом донецького "Шахтаря". При цьому, боксер не намагається якось переконати свою дитину.

"Звичайно, я буду вболівати за "Динамо". Але у мене є маленька робота, яку треба провести. Мій син вболіває за інший клуб - "Шахтар". Мені доведеться піти з сином на один матч, а потім самому на інший. Ні, жарт, зі мною теж піде. Ви знаєте, я ні в якому разі не намагаюся якось переконати його в чомусь. Він просто ще маленький, він виросте і поміняє свою думку, можливо. Але те, що у нього є своя думка в тому, що він любить, і в тому, що він підтримує, - це дуже круто", - зізнався Усик.