RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

З'явилась петиція за повернення Руслана Маліновського до складу збірної

У мережі з'явилась петиція до в.о. головного тренера національної збірної України з футболу Олександра Петракова із закликом повернути Руслана Маліновського в команду.

Петиція розміщена на сайті petition.com.ua, створеному діджитал-агенством "Mas Agency".

"Ми, що нижче тут підписалися, закликаємо головного тренера збірної України з футболу Олександра Петракова повернути до складу збірної гравця італійської "Аталанти" Руслана Маліновського та викликати його на найближчу гру проти Боснії та Герцеговини, яка відбудеться 16 листопада 2021" - йдеться в тексті петиції.

Мета петиції - зібрати мінімум 25 000 підписів українських вболівальників до оголошення Петраковим складу збірної на матч-відповідь із Боснією та Герцеговиною, які мають стати додатковим аргументом для в.о. головного тренера щодо рішення щодо Маліновського.

"Ми, шанувальники Збірної України з футболу, різного роду занять та статусів, вирішили створити петицію до Олександра Петракова з проханням повернути Руслана Маліновського до складу збірної. Оскільки офіційних майданчиків для звернення не існує, ми створили окремий сайт та за цей короткий період плануємо зібрати не менше 25 000 "підписів", щоб це було показово і дорівнювало необхідній кількості підписів для розгляду петиції Президентом України. Ми щиро віримо в те, що думка вболівальників допоможе відновити робочі стосунки між тренером та одним із кращих українських гравців сучасноcті, а Збірній України з футболу - показати найкращий результат" - розповів у Facebook один з ініціаторів петиції Олексій Захарченко.

Для підписання петиції необхідно вказати свої прізвище, ім'я, по-батькові, населений пункт, рід занять та актуальний E-mail. Після надсилання форми на електронну адресу приходить лінк підтвердження, клікнувши на який Ви додаєтесь до підписантів петиції.