RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Не вистачило Мессі: "Барселона" програла "Реалу" в Ель Класіко, відео

Мадридський "Реал" обіграв "Барселону" у виїзному матчі 10-го туру чемпіонату Іспанії. Перше за довгий час Ель Класіко без легендарного аргентинця Ліонеля Мессі на "Камп Ноу" завершилося перемогою гостей з рахунком 2:1.

Перший тайм вийшов небагатим на гольові моменти. У господарів було всього дві можливості забити, але Сержиньо Дест із вбивчої позиції не влучив у ворота, а удар Ансу Фаті з близької відстані зміг заблокувати Давид Алаба.

"Вершкові" ж свій єдиний шанс реалізували. Після контратаки Алаба отримав пас на вході в карний майданчик господарів від Родріго і пробив у самий кут воріт Марка-Андре тер Штегена.

Після перерви "синьо-гранатові" створили ще один момент, але Фаті ударом метрів з 10 не зміг переграти Тібо Куртуа. "Вершкові" відповіли шикарним шансом у Каріма Бензема, але він із близької відстані пробив у тер Штегена.

Наприкінці гри "Барселона" притиснула "Реал" до воріт, і команди обмінялися забитими м'ячами. Спочатку господарі пропустили контратаку, яку результативним ударом завершив Лукас Васкес.

А вже перед самим фінальним свистком рахунок 1:2 зробив Серхіо Агуеро, який замкнув простріл від Деста.

Чемпіонат Іспанії, 10-й тур

"Барселона" - "Реал" - 1:2

Голи: Алаба, 32; Васкес, 90+4; Агуеро, 90+7.

У турнірній таблиці чемпіонату Іспанії "Реал" повернувся на 1-ше місце, набравши 20 очок. "Барселона" із 15 балами йде 8-ю. Обидві команди зіграли по 9 матчів.