RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Динамо" з боєм програло "Барселоні" у Лізі чемпіонів: відео

Київське "Динамо" програло іспанській "Барселоні" в матчі 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч у столиці України на стадіоні НСК "Олімпійський" завершилась із рахунком 0:1.

Перший тайм вийшов досить рівним. "Синьо-гранатові" традиційно більше часу проводили з м'ячем, а ось за створеними моментами господарі не поступилися іменитим гостям.

Так, у киян пробити Марка-Андре тер Штегена цілком могли Микола Шапаренко та Карлос Де Пена, але перший зі зручної позиції пробив повз ворота, а другий потрапив у голкіпера гостей. У "Барселони" найкращі шанси до перерви не реалізували Мемфіс Депай та Ніко Гонсалес.

У дебюті другої половини гри команди обмінялися моментами, але рахунок на табло не змінився.

У середині тайму у ворота "Динамо" було призначено пенальті за нібито фол Томаша Кендзьори на Ансу Фаті, але за допомогою VAR судді розібралися в епізоді і 11-метровий удар було скасовано.

Та через кілька хвилин гості свого все ж таки досягли. Фаті увігнав м'яч під поперечину воріт Георгія Бущана, підібравши сферу перед цим у карному майданчику "Динамо" після рикошету.

"Біло-сині" могли уникнути поразки на 82-й хвилині. Віктор Циганков класно крутив м'яч у дальню дев'ятку, тер Штеген його удар парирував, а Беньямін Вербич, граючи на добиванні, запустив сферу в небо.

Уже в самому кінці поєдинку момент був у Іллі Забарного, але він ногою пробив поруч зі стійкою після навісу з кутового.

Ліга чемпіонів, група E, 4-й тур

"Динамо" - "Барселона" - 0:1

Гол: Фаті, 70.

"Динамо" продовжує посідати останнє місце у групі, маючи в активі одне очко. "Барселона" (6 балів) – друга. Лідирує мюнхенська "Баварія" (12), лісабонська "Бенфіка" (4) - третя.