RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Божевільний нефарт: Україна не змогла обіграти Болгарію в товариському матчі, відео

Збірна України зіграла внічию з національною командою Болгарії у товариському матчі з рахунком 1:1. Поєдинок відбувся в Одесі на стадіоні "Чорноморець".

"Синьо-жовті" мали відчутну перевагу в першому таймі і створили більш ніж достатньо моментів, щоб забити, але реалізувати хоча б один із них не змогли.

А ось болгари свій єдиний шанс використали сповна. Микола Матвієнко "засвітив свічку" у своєму карному майданчику, намагаючись вибити м'яч. Сферу у протиборстві з Олександром Тимчиком підібрав Радослав Кирилов, який метрів із 10 пробив повз Георгія Бущана.

У дебюті другого тайму стійку воріт гостей ударом здалеку струсонув Олександр Зінченко. Болгари одразу ж відповіли моментом у Кирилова, але той так і не зміг пробити, вийшовши на побачення з Дмитром Різником - чудово зіграв наш воротар і захисники.

Після цього дивом не забив Роман Яремчук, який пробив повз ворота метрів з п'яти після прострілу з лівого флангу. Пізніше вихід віч-на-віч із воротарем болгар не реалізував Андрій Ярмоленко.

Проте уникнути поразки "синьо-жовті" таки змогли. На 80-й хвилині Тарас Степаненко здорово спіймав м'яч на ногу після винесення його болгарами зі свого карного майданчика та вразив дев'ятку воріт гостей.

Могли підопічні Олександра Петракова і виграти, але наприкінці реалізація підвела знову Ярмоленка та Віктора Коваленка.

Товариський матч

Україна – Болгарія – 1:1

Голи: Кирилів, 35; Степаненко, 79.

Україна: Бущан (Різник, 46) – Тимчик, Кривцов, Матвієнко, Соболь (Коваленко, 68) – Зінченко, Сидорчук (Степаненко, 46), Малиновський (Гармаш, 78) – Ярмоленко, Довбик (Яремчук, 46), Зубков (Циганков, 61).

Болгарія: Михайлов (Вуцов, 46) - Йорданов (Турицов, 14), А. Христов, Димитров, Велковськи - Кирилов, Р. Цонєв (Чочов, 61), Б. Цонєв (Костадінов, 69), Недєлєв - А. Ілієв ( Мінчев, 46), Десподов (Янков, 69).