RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

31 травня

Всі новини

Бився з "вовками": Шевченко дебютував у чемпіонаті Італії як тренер

"Дженоа" у першому матчі під керівництвом українського тренера Андрія Шевченка у 13-му турі чемпіонату Італії програла "Ромі". Зустріч завершилась із рахунком 0:2.

У першому таймі трохи краще виглядала команда Жозе Моуріньо. Вона мала кілька моментів, щоб забити, але фортуна була на боці господарів. Коли ж Генріх Мхітарян таки відправив м'яч у ворота "Дженоа", суддя гол скасував через гру рукою.

Підопічні ж Шевченка, хоч і виглядали за грою не набагато гірше за "вовків", в атаці все ж таки себе майже ніяк не проявили.

Після перерви команда українського тренера створила реальний шанс, щоб забити, але Стефано Стураро не зміг переправити м'яч у ворота гостей, перебуваючи перед ними після прострілу з лівого флангу - завадив захисник.

А на 82-й хвилині "Рома" вирвала перемогу. Мхітарян у карному майданчику господарів викотив м'яч під удар Феліксу Афену-Гьяну, який вразив дальній кут воріт "Дженоа".

Наприкінці ж гри ганський форвард "вовків" оформив дубль надкрасивим ударом здалеку в дев'ятку воріт команди Шевченка.

Чемпіонат Італії, 13-й тур

"Дженоа" - "Рома" - 0:2
Гол:
Афена-Гьян, 82; Афена-Гьян, 90+4.

"Рома" набрала 22 очки та піднялася на 5-те місце у турнірній таблиці чемпіонату Італії. "Дженоа" із 9 балами в активі йде 18-ю.

Найближчого четверга, 25 листопада, "Рома" у матчі групового етапу Ліги конференцій зіграє із луганською "Зорею". "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію цього матчу.