RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

"Шахтар" зганьбився в останньому матчі Ліги чемпіонів: відео

Донецький "Шахтар" не зміг обіграти тираспольський "Шериф" у матчі завершального туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч у Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" завершилась із рахунком 1:1.

Ще до перерви "гірники" цілком могли оформити розгром у поєдинку, проте свої моменти не реалізували Манор Соломон тричі, Марлос та Додо.

Забити в першому таймі господарі все ж таки змогли. На 42-й хвилині Сергій Кривцов зробив закид у карний майданчик "Шерифа" на Фернандо, той відірвався від опікунів і покотив м'яч у дальній кут воріт Георгіоса Атанасіадіса.

У другій половині гри віце-чемпіон України трохи послабив хватку, але продовжив грати гостріше в атаці, ніж суперник. Другий гол цілком могли забити Тете та двічі Михайло Мудрик. Проте перший у ворота не влучив, пробиваючи метрів із 11, а удари другого потягнув воротар "Шерифа".

Чемпіон Молдови в атаці себе особливо не проявив, але нічию таки вирвав. На останній хвилині компенсованого часу від поразки гостей врятував Бобан Ніколов, який розстріляв ворота "гірників" ударом з лінії воротарського майданчика.

Ліга чемпіонів, група D, 6-й тур

"Шахтар" - "Шериф" - 1:1
Голи: Фернандо, 42; Ніколов, 90+3.

"Шахтар" набрав 2 очки та фінішував останнім у турнірній таблиці групи D Ліги чемпіонів. "Шериф" із 7 балами став третім. Перше місце посів мадридський "Реал" (15 очок), міланський "Інтер" (10) – друге.