RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Найкращого тенісиста світу депортують із Австралії: деталі гучного скандалу

Першу ракетку планети Серба Новака Джоковича повторно затримали в Австралії для депортації із країни.

Про це повідомляє The Pavlovich Today.

Скандал спалахнув після прибуття першої ракетки світу до Австралії для участі в турнірі серії Grand Slam Australian Open, 9-кратним чемпіоном якого він є.

Джоковича тривалий час протримали в аеропорту, після чого, вважаючи, що він отримав медвідвід від вакцинації від коронавірусу безпідставно, поселили в окрему кімнату під охороною поліції.

Згодом стало відомо, що Новак неправильно оформив візу для в'їзду до Австралії, через що її анулювали. Тенісист подав апеляцію на це рішення та виграв її.

Проте після того, як Джоковича звільнили, його повторно затримали. Зазначається, що серба все ще можуть депортувати із країни, якщо таке рішення ухвалить Міністерство імміграції та громадянства Австралії.

У ході розглядів сплив інший цікавий факт. Адвокати тенісиста повідомили, що 16 грудня минулого року він отримав позитивний результат тесту на коронавірус.

Проте вже наступними двома днями Джокович відвідав кілька офіційних заходів, на яких він був присутній без необхідних запобіжних заходів. Цей факт викликав чимало запитань до тенісиста та інформації про те, що він насправді переніс коронавірус.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Олімпіада-2022 в Китаї опинилися під загрозою зриву через зниклу тенісистку.