RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Реал" переміг "Барселону" у вогняному Ель Класіко: відео

"Барселона" поступилася мадридському "Реалу" у півфінальному матчі Суперкубку Іспанії. Зустріч на Міжнародному стадіоні імені Короля Фахда в Ер-Ріяді завершилася перемогою "вершкових" із рахунком 3:2.

Першими у грі забили мадридці. На 25-й хвилині вони втекли в контратаку після втрати м'яча в центрі поля Серхіо Бускетсом, Карім Бензема вивів Вінісіуса Жуніора віч-на-віч із Марком-Андре тер Штегеном, і бразилець німця переграв, влучивши у ближню дев'ятку.

"Синьо-гранатові" відігралися дещо курйозно під кінець першого тайму. Едер Мілітао вибивав м'яч із власного карного майданчика, але влучив м'ячем у ногу Люку де Йонгу, від якого сфера залетіла у ворота.

У дебюті другого тайму "Барселона" створила кілька непоганих моментів та могла забити другий м'яч, але її гравців підводила точність.

А ось Карім Бензема свій момент використав. Спочатку він провірив на міцність стійку воріт суперників, а через декілька хвилин із кількох метрів переправив м'яч у ворота після того, як тер Штеген перервав простріл праворуч від Дані Карвахаля.

Проте каталонці знову знайшли сили відігратися. На 83-й хвилині Жорді Альба навісив з лівого флангу, Ансу Фаті виграв повітря і головою пробив точно в кут воріт Тібо Куртуа, перевівши гру в овертайм.

У додатковий час "Реал" зміг утретє вийти вперед. Це Федеріко Вальверде ударом із кількох метрів завершив чудову контратаку мадридців і приніс їм тим самим вихід до фіналу турніру.

Суперкубок Іспанії, півфінал

"Барселона" - "Реал" - 2:3

Голи: Л. де Йонг, 42; Фаті, 83 - Вінісіус, 25; Бензема, 72; Вальверде, 98.

В іншому півфіналі Суперкубку Іспанії 13 січня зіграють мадридський "Атлетіко" та "Атлетік" із Більбао. Фінал турніру відбудеться у понеділок 17 січня.