RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Уельс - Україна: у продаж надійшли благодійні квитки

5 червня відбудеться останній кваліфікаційний матч плейоф перед фінальною стадією турніру, в якому українська команда протистоятиме збірній Уельсу. Як і перед поєдинком проти Шотландії, у продаж знову надійшли віртуальні квитки для тих, хто готовий підтримати збірну та Україну.

УЕЛЬС - УКРАЇНА: ДЕ ДИВИТИСЯ

Зібрані кошти традиційно будуть перераховані через платформу UNITED24 на один із напрямів допомоги — відбудову України. Ціновий діапазон, категорії благодійних квитків, а також бонуси, які вони гарантують, не змінилися.

Кожен, хто придбає благодійний квиток, отримає його унікальну віртуальну копію, а також лист із подякою від одного з гравців. Найбільш прихильні благодійники знову зможуть виграти футболку гравця збірної з автографом.

УЕЛЬС - УКРАЇНА: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

Придбати віртуальні квитки та дізнатись про категорії та бонуси докладніше можна тут:https://kardiff.ticketsbox.com/ua/event/uels-ukrayina-virtualnij-kvitok.html

Організаторами збору виступили компанія VBET Ukraine, Українська асоціація футболу та білетний сервіс TicketBox.

Нагадаємо, що на попередній матч між Шотландією та Україною, який національна команда виграла з рахунком 3:1, менш ніж за 40 годин було продано квитків на суму 415 000 грн.