RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Перший віцепрезидент УАФ Протасов натякнув на причетність "Руху" до замовної атаки проти УАФ, і в клубі це ненароком підтвердили

Коментуючи інцидент із затриманням на кордоні з Польщею генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького, перший віцепрезидент УАФ Олег Протасов заявив про замовний характер переслідування його колеги і натякнув на причетність до цього колишнього президента ФК "Рух" одіозного Григорія Козловського.

Чинний гендиректор "Руху" Ігор Дедишин підтвердив на відео, що натяки Протасова небезпідставні.

Так, Протасов повідомив, що Запісоцький прямував в офіційне відрядження до УЄФА, коли був зупинений на кордоні на підставі "незаконних клопотань".

"У мене особисто немає сумніву в тому, що це російське замовлення, яке тут у нас виконують гарно замасковані пішаки. Судіть самі: учора ввечері один з експрезидентів ФК, який міг мати бізнес-зв’язки зі ставлениками рф на кшталт Козака-Медведчука, закликає до руйнації УАФ. А вже зранку наступного дня інший "козачок", якого звинувачували в хабарництві та зв’язках із проросійськими політиками ОПЗЖ, підписує проти співробітників УАФ незаконні клопотання", - написав Протасов.

Під "одним з експрезидентів ФК" йшлося, вочевидь, про Григорія Козловського, який закликав у Facebook до організації перевороту в УАФ під час війни.

Після заяви Протасова на каналі Youtube ФК "Рух" з’явився анонс влогу гендиректора клубу Ігоря Дедишина, у ньому той дає зрозуміти, що наперед знає про майбутнє кримінальне переслідування Запісоцького.

"В контексті кримінальних справ, хотів би сказати, передати велике вітання і запастися терпінням і натхненням Генеральному секретарю УАФ Юрію Запісоцькому. Тому, Юра, будь мужній. Залишимо інтригу, як-то кажуть", - сказав Дедишин.

Нагадаємо, за даними Tribuna, Юрія Запісоцького утримували на кордоні з Польщею через нібито спробу вручити підозру. В якій справі та з якими саме звинуваченнями поки що достеменно не відомо. Зі слів Протасова відомо, що після втручання адвокатів Запісоцького відпустили, і той все ж перетнув кордон. Також відомо, що спробу кримінального тиску на своїх співробітників в УАФ пов’язують з роботою "російських козачків".