"Натхненники футбольного перевороту": ЗМІ показали спільний знімок Козловського і Суркісів у Львові

Нардепа від проросійської ОПЗЖ Григорія Суркіса, його брата - президента ФК "Динамо", Ігоря Суркіса та експрезидента "Руху" Григорія Козловського зафіксували разом у львівському СПА-комплексі Emily Resort, де останній днями оголошував "футбольну революцію".

Про це пише "Телеграф", публікуючи відповідне фото.

На знімку брати Суркіси та Козловський спілкуються у кафе. Точний час і день зустрічі не вказані, однак ЗМІ пов’язують ці перемовини "на трьох" зі скандальною пресконференцією Козловського, його погрозами стати "кошмаром УАФ" та закликами до перевороту.

Під час пресконференції журналісти запитували Козловського, чи не мають відношення до його революційних виступів брати Суркіси. Козловський запевняв, що нібито, діє самостійно.

"Хоча Козловський сам свято вірить і нас переконує, що ніякого впливу власники "Динамо" на нього не мають і його руками з УАФ не воюють. Тут я не був би таким категоричним", - зазначив після пресконференції журналіст Ігор Бурбас.

Нагадаємо, Козловський анонсував і провів свою скандальну пресконференцію після поразки ФК "Рух" у матчі з "Дніпром-1".

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк дуже різко відреагував на заклики Козловського до "футбольної революції", назвавши його "шавкою у чужих руках".