RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Шок на чемпіонаті світу: Аргентина програла аутсайдеру Мундіалю

Один з головних фаворитів чемпіонату світу збірна Аргентини сенсаційно поступилася збірній Саудівської Аравії. Матч завершився з рахунком 1:2.

"Апостроф" вів пряму трансляцію з Лусаїла.

Дивіться: чемпіонату світу з футболу 2022 – розклад та результати всіх матчів

"Небесно-блакитні" швидко повели у рахунку. На 10-й хвилині словенський арбітр Славко Вінчич призначив пенальті після перегляду відео та Мессі його впевнено реалізував.

Здавалося б, зараз буде розгром. Але ні. Аргентинці хоч і забили ще два голи з офсайду, та загалом не змогли нав'язати супернику свою гру. А ось аравійці до перерви провели кілька потенційно гольових атак.

Аргентинці на цей тривожний дзвіночок уваги не звернули. А даремно. Вже на початку другого тайму Аль Шехрі зрівняв рахунок.

Та саудити не зупинилися. І за п'ять хвилин затяжну атаку точним ударом завершив Салем Аль-Давсарі.

У час, що залишився, аргентинці, звичайно ж, атакували. Але показали дуже мало як для головного претендента на перемогу на ЧС-2022.

У підсумку, 1:2 – перемога Саудівської Аравії по грі. Ця гра нагадала збірну Саудівської Аравії зразка 1994 року, коли на Мундіалі у США аравійці дійшли до 1/8 фіналу.

А ось для Ліонеля Мессі мрія виграти Мундіаль може залишитися мрією. Попереду у Аргентини має матчі з Мексикою та Польщею, в яких тепер треба набирати 6 очок. А зробити це буде дуже складно. Але! Якщо ти претендуєш на чемпіонство, то маєш доводити це у таких іграх.