RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

​Московський спецкор Le Monde опублікувала негативну статтю проти Павелка за кілька годин до виборів в УЄФА

Росіяни з метою недопущення переобрання українського представника до складу Виконкому УЄФА, задіяли західні медіа-ресурси.

Про це пише "Главком", через появу у французькому виданні Le Monde негативної статті про президента УАФ Андрія Павелка буквально за кілька годин до голосування Конгресу УЄФА в Лісабоні.

Автор статті в Le Monde під назвою "Справа Павелка: камінь у туфлях боса УЄФА" Ремі Дюпре, є московським спецкором цього французького видання, пишуть журналісти.

У статті, серед іншого, помічені спроби переконати в тому, що Павелко буцімто "не має права переобиратися" у члени виконкому УЄФА нібито через наявність відповідного "заборонного" рішення суду. Однак такого рішення не існує, про що пресслужба УАФ інформувала напередодні.

Негативну публікацію на адресу очільника українського футболу співробітниця російського офісу Le Monde опублікувала буквально за кілька годин до початку звітного-виборчого Конгресу УЄФА, де пройшли вибори президента організації та членів її Виконавчого комітету.

Проте український кандидат Павелко отримав підтримку європейських колег: 31 голос "за". Він був переобраний членом Виконкому УЄФА ще на 4 роки.