RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Посадовець ФК "Шахтар" грав за команду з "ДНР" - розслідування

Журналісти "Еспресо" розкопали колаборанта, який грав за команду "ДНР", а потім опинився в ФК "Шахтар".

Про це йдеться в журналістському розслідуванні телеканалу, пише KP.UA.

Так, згідно з розслідуванням, Олег Барков грав за команду окупантів"ДНР" з Макіївки в "республіканському чемпіонаті першості донецької республіки".

До цього Барков замітав сліди, проте в мережу сплили фото, де він, у формі "днр"-івського легіонера грає в "республіканському" чемпіонаті під час війни.

При цьому, займаючи топ-посаду в ФК "Шахтар", Барков погрожував журналістам та екс-колегам. Зазначається, що він має вплив на розподіл перепусток на змагання клубу і влаштовує "покарання" для нелояльних медіа. Так неодноразово відбувалося з офіційним виданням клубу "Динамо", якому Барков ймовірно так мстився за звільнення.

Також зі скандалом Барков пішов з посади прес-аташе ФК "Олімпік", який в офіційній заяві повідомив: "Олег Барков не має ніякого відношення до "Олімпіка" і, судячи з усього, до спортивної журналістики в цілому".

Наразі екс-гравець команди сепаратистів Барков через друзів у спортивній журналістиці намагається зам'яти факти своєї колабораційної діяльності, і погрожує телеканалам та журналістам "наслідками".