RU  UA

У Києві протягом тижня було знайдено три вибухівки - глава поліції столиці

Заступник голови Національної поліції України, начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко заявив, що в місті протягом тижня було знайдено три вибухівки.

Подробиці він дав в ефірі Апостроф TV.

"На станції метро" Вокзальна", не підтвердилася інформація про вибуховий пристрій. На місці була знайдена сумка з речами і документами, власника розшукують. Всього сьогодні в Києві було три повідомлення про підозрілі сумках. Люди звертаються і це дуже добре. У Києві повідомлення про незвичайні предмети приходили зі станції метро Вокзальна, з Солом'янської площі та під одним зі слідчих ізоляторів міста. У всіх трьох місцях не було знайдено вибухових речовин", - заявив Крищенко.

За його словами, протягом тижня було знайдено три вибухових речовини, одна з них вибухнула до приїзду поліції. Поліція вже об'єднала всі ці справи і тепер їх буде розглядати СБУ.

Він додав, що одна з саморобних бомб була знайдена в понеділок на сміттєпереробному заводі. Її також знешкодили. Також вибух був в п'ятницю і ще одну бомбу знешкодили поліцейські вчора на ринку "Мінський.

Раніше Андрій Крищенко пояснив вибух на ринку "Мінський" в Оболонському районі Києва.