RU  UA

«У мене одне кохання - це Юлія Тимошенко»: Зібров на «Апостроф TV» у Руно

Народний артист і співак Павло Зібров в інтерв'ю Роксані Руно в програмі «Всьо по бєспрєдєлу» на «Апостроф TV» заявив, що відкрито підтримує Юлію Тимошенко, співчуває Володимиру Зеленському і не хотів би бачити артистів в політиці.

про Донбас

За словами Зіброва, на Донбасі активно пропагували «русскій мір» задовго до 2014 року, і це було видно.

«Щоб повернути назад людей, потрібно років п'ять-десять. Їх там за шість років окупації так накачали пропагандою. Навіть до окупації було видно, як там дали можливість виступати артистам з Росії. «Русскій мір» загнали в людей піснями, театром, мовою і школою. Там ставили вище тільки російську мову. Народ там простий, працьовитий, але я бачив там сепаратизм і відчував його. Ми проспали Донбас», - заявив артист.

про Зеленського

Артист впевнений, що президенту Володимиру Зеленському досить важко на новій посаді, і це дуже непроста робота.

«Його на все відразу не вистачає, а так він хлопець хороший. Оточення грає велику роль. Він прийшов недосвідченим на такий відповідальний пост, а з нього питають так, немов він все повинен знати. Видно, що він сильно змінився, і він перетворюється в державного мужа. Йому це важко дається, і я йому не заздрю. Думаю, що йому вже і спиться погано. Але я вважаю, що не потрібно артистів запускати в політику. Це смішно. І незрозуміло, чим вони займаються у Верховній Раді. А ось Вакарчук - молодець. Завів цілу колону нардепів і пішов», - зазначив Зібров.

про Тимошенко

Зібров зізнався, що 20 років активно підтримує Юлію Тимошенко і завжди готовий їздити з нею в передвиборні тури.

«Було кілька разів, що виступали з іншими партіями перед виборами, але останні 20 років у мене одне кохання - це Юлія Тимошенко. Я завжди відкрито говорю, що її підтримую. Останній раз ми рік тому працювали з Тимошенко. Близько 10 виступів було під час передвиборної кампанії. Але можна з упевненістю сказати, що на Тимошенко люди йдуть і без всяких артистів. У виступах вона дуже хороша», - заявив він.