RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Путіна образили армію Обами

Одіозний депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга від фракції "Єдина Росія" Віталій Мілонов назвав нового міністра сухопутних військ США Еріка Феннінга російським резидентом і образливо відгукнувся про американську армію.

Про це Мілонов повідомив Національній службі новин.

"Треба подякувати Сполученим Штатам, тому що більшого удару в спину справжнім патріотам США неможливо нанести. Зрозуміло, що в цій гомосячiй тусовці ніхто з нормальних людей воювати не збирається", — заявив Мілонов.

Мілонов вважає, що "Феннінг є нашим резидентом", тому що поставити відкритого гея керувати солдатами — це серйозна деморалізація армії США.

Раніше представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін, коментуючи призначення Феннiнга, заявив: "Нарешті особовий склад сухопутних військ дочекався "свого" командира".

Феннінг був одноголосно затверджений Сенатом Конгресу США на посаду міністра Армії 17 травня. Він став першим відкритим геєм, який очолює один з видів військ Сполучених Штатів. Раніше Феннінг працював заступником міністра військово-повітряних сил і начальником штабу міністра оборони Ештона Картера.

Міністри (голови департаментів) видів Збройних сил США є цивільними чиновниками військового відомства. Вони відповідають за забезпечення діяльності ввіреного виду збройних сил, формування і планування програми закупівель та інші організаційні питання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Віталій Мілонов запропонував направити до Києва ансамбль музики, пісні і танцю Збройних сил Росії.

У Віталія Мілонова, який раніше неодноразово виступав з ініціативами, спрямованими проти геїв, виявили будинок на Кіпрі.