RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У мережі бум навколо аварії літака EgyptAir: припускають теракт

У соціальних мережах активно обговорюють аварію літака авіакомпанії EgyptAir, що виконував рейс Париж — Каїр, з'явилося також припущення про теракт.

Катастрофу активно обговорюють користувачі Twitter.

"Швидше за все, черговий теракт, КМК", — пише відомий російський блогер Рустем Адагамов у своєму Twitter.

"Ось так прокидаєшся, а літак Egypt Air зник", — зазначає у своєму Twitter російський журналіст Василь Максимов.

"Єгипетський А320, що летів з Парижа до Каїру, впав у Середземне море у 80 км від берега: на борту було 66 осіб", — пише у своєму Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

"Зниклий пасажирський літак А-320 компанії EgyptAir очевидно впав у море. На борту 69 осіб. Тривають пошуки", — зазначає у своєму Twitter російський журналіст Володимир Варфоломєєв.

"Автоматика A320 подала сигнал лиха о 4:26 за каїрським часом, заявили в Мінавіації Єгипту", — повідомляє у своєму Twitter російський журналіст і блогер Ілля Варламов.

Видання "Медуза", яке веде онлайн-хроніку події, повідомляє, що прес-секретар управління цивільної авіації Єгипту не підтвердив, що єгипетські чиновники впевнені, що літак розбився. Водночас раніше єгипетська влада підтвердила, що літак упав, тепер пошуково-рятувальна операція офіційно шукає уламки.

Як повідомляв "Апостроф", у ніч на 19 березня в Ростові-на-Дону (Росія) сталася катастрофа пасажирського авіалайнера Boeing 737-800.