RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Франції викрили брехню головного пропагандиста Путіна

Французькі журналісти викрили у брехні одного з головних пропагандистів Кремля, одіозного російського телеведучого Дмитра Кісельова, який вигадав у своєму сюжеті про Францію слова всім, у кого брали інтерв'ю.

Про це написав у своєму Facebook російський журналіст Максим Юсін.

"Яке ж стидовисько Дмитро Кісельов і ті, хто на нього працюють. Ці так звані "журналісти" ганьблять нас всіх. Цікаво, коли влада і телевізійні начальники зрозуміють, що шкоди від такої "роботи" для країни в сто разів більше, ніж користі. Користі, власне, взагалі немає", - обурюється журналіст.

"Для тих, хто не розуміє французької: в цьому сюжеті просто придумані слова всіх, у кого бралося інтерв'ю. Але французькі колеги не полінувалися, знайшли цих людей і з'ясували, що вони говорили насправді. Думаю, це той випадок, коли Олег Добродєєв повинен принести вибачення телеглядачам. Але, боюся, ми цього не дочекаємося", - пояснює суть брехні пропагандистів Юсін.

Як повідомляв "Апостроф", Кисельов зізнався, що використовував у своїй програмі підроблений документ, розповідаючи про звірства українців.