RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

АТО в Казахстані: стали відомі нові подробиці

В ході антитерористичної операції в Актобе (Казахстан) четверо злочинців були вбиті і семеро затримані.

Про це повідомив прес-секретар МВС Казахстану Алмас Садубаев, передають РИА Новости.

"Всього в ході проведення антитерористичної операції в Актобе знищено чотири злочинця, затримано семеро, з них двоє поранено. Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів по затриманню інших злочинців", — сказав він агентству.

Повідомляється, що злочинці скоїли збройний напад на збройний магазин "Паллада", де вбили продавця і співробітника охоронного агентства, а також завдали вогнепальні поранення трьом прибулим на місце патрульним поліцейським.

При нападі на магазин "Пантера" злочинцями один відвідувач був убитий, а інший поранений. При перестрілці з прибулим на місце події нарядом поліції три нападників були знищені, один затриманий.

За словами представника МВС, для нападу на військову частину злочинці захопили маршрутний автобус, висадили водія і пасажирів, а потім протаранили ворота.

"Проникнувши на територію, відкрили безладну стрілянину, убивши трьох і поранивши шість військовослужбовців. Черговим караулом, який застосував зброю, була припинена спроба подальшого проникнення на територію частини, а потім спільно з прибулим нарядом поліції один злочинець був знищений, ще один поранений і затриманий", — повідомив він.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі бурхливо відреагували на новину про те, що сьогодні в Актобе почалася АТО через стрілянину, яка почалася одразу в кількох районах міста.