RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Катастрофа MH17: в Європі виявили нові документи

У ФРН і Швейцарії в ході обшуків вилучили в приватного детектива документи, які можуть пролити світло на обставини катастрофи малайзійського Boeing на окупованому Донбасі.

Про це повідомляє газета Telegraaf, передає Lenta.ru.

Зазначається, що обшуки були проведені в будинку детектива Йозефа Р. в місті Bad Schwartau в Німеччині, а також в його банківському сейфі в Цюріху. Газета зазначає, що розслідувати обставини падіння літака йому доручив невідомий замовник.

Серед предметів, вилучених у чоловіка, "мабуть, знаходяться документи резонансного змісту". Завдяки їм "слідчі сподіваються знайти відповідальних у трагедії", зазначає видання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соцмережах опублікували фотографію частини ракети зенітно-ракетного комплексу "Бук", з якого, імовірно, в липні 2014 року був збитий в небі над Донбасом Boeing 777 Малайзійських авіаліній рейсу MH17.

Американський юрист Джеррі Скіннер, який очолює зусилля австралійської адвокатської контори LHD в спробі добитися від Росії і президента країни Володимира Путіна в Європейському суді з прав людини компенсації жертвам катастрофи лайнера Malaysian Airlines на Донбасі, покладає всю відповідальність за трагедію на російського президента.

Читайте також матеріал "Апострофа": Катастрофа Boeing над Донбасом: стали відомі подробиці розслідування.