RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

"Анаконда-2016": У Полторака показали яскраві фото навчань українських військових у Польщі

Механізований батальйон литовсько-польсько-української бригади (ЛитПолУкрбриг) на польському полігоні Нова Демба закінчив період вогневої підготовки і приступив до виконання тактичних завдань у рамках військових навчань НАТО "Анаконда-2016", під час яких відпрацьовується сценарій захисту Польщі при нападі зі сходу.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

За сценарієм польсько-українська рота зайняла оборону і виконала маневр при наближенні противника.

Після цього польські піхотинці та українські десантники на бронеавтомобілях "Хаммер" швидко вийшли у фланг і тил противника, який у свою чергу був змушений відступити.

"Протягом кількох днів ми досягли повного порозуміння з польськими партнерами щодо виконання завдань. Ми живемо і тренуємося разом, що сприяє кращій координації та субординації. У нас дещо відрізняються підходи з виконання тактичних завдань, але згуртованість стирає всі межі і дозволяє досягати успіхів", — підкреслив командир аеромобільної роти капітан Юрій Руденко.

За словами командира ЛитПолУкрбриг полковника Володимира Юданова, цей комбінований підхід до навчання полегшує взаємодію підрозділів і забезпечує підвищення їхньої взаємосумісності під час миротворчих місій.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно відбулися навчання десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ України.