RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Анаконда-2016": з'явилися яскраві фото з навчань українських військових в Польщі

Глава Генерального штабу України, генерал армії України Віктор Муженко розповів про те, як Україна показала себе в ході польової виучки в рамках навчань "Анаконда-2016", у яких брала участь литовсько-польсько-українська бригада (ЛИТПОЛУКРБРИГ).

Відповідне повідомлення з'явилося у Facebook Муженко.

"На запрошення наших добрих сусідів – Республіки Польща – спостерігав за заключним етапом багатонаціонального навчання “Анаконда-2016”. Військовослужбовці 18 країн НАТО та 5 країн-партнерів, у тому числі Збройних Сил України, відпрацьовували на практиці питання взаємодії під час планування та проведення спільних операцій у складних оперативних умовах. Наші десантники, які прибули на ці навчання з фронту на Донбасі, гідно представили Українське військо під час маневрів та ділилися з партнерами власним бойовим досвідом", - повідомляє Муженко.

"Про масштабність навчань “Анаконда 2016” свідчить те, що в них брали участь понад 30 тисяч військовослужбовців коаліційних сил, залучено понад 3 тисячі транспортних засобів, 105 повітряних суден, 12 військових кораблів. Яскраво і динамічно продемонстрували бойову майстерність Сили спеціальних операцій. Було показано багато елементів бойового застосування підрозділів і військових частин, певну частину яких варто і нам взяти на озброєння. У цілому, навчання коаліційних сил продемонстрували, хто і як може підставити надійне плече, аби відстояти мир у Європі", - запевняє глава Генштаба.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували вражаюче відео з масштабних навчань Збройних сил України (ЗСУ) з бойового злагодження двох механізованих бригад.
Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ