RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Стало відомо про нову домовленість РФ з Туреччиною: путінці тріумфують

Прес-секретар турецького президента Ібрагім Калин заявив, що Москва і Анкара домовилися негайно приступити до відновлення відносин між Росією і Туреччиною.

Про це повідомляє Reuters, передає Lenta.ru.

"Ми раді оголосити про те, що Туреччина і Росія домовилися без зволікання вжити необхідні кроки для поліпшення двосторонніх відносин", — повідомив представник Реджепа Тайіпа Ердогана.

Він зазначив, що турецький президент також закликав Володимира Путіна почати співпрацю з питання врегулювання кризи і боротьбі з тероризмом.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Прям день примерений якийсь. Туреччина-Росія, Туреччина-Ізраїль", "Як мало треба Володимиру Володимировичу для щастя", "Ось як припекло Ердогана... Рагулі, беріть приклад", "Хороша новина. Худий мир краще доброї сварки", "Хохлів навіть турки кинули", "Приємний вечір. Турки стрибають від щастя, що Путін поманив, а хохли виконують партію визгiв, карнавал та й годі", "Злився Ердоган і правильно. Дуже хочеться відвідати недорогі турецькі курорти. Сподіваюся, що до серпня порішають, а то неохота в Сочі пертися, набридло вже", "Тепер будемо спостерігати перевзування Ердогана в затятого борця з терорюгами", — коментують росіяни.

Нагадаємо, раніше в Кремлі повідомили, що Ердоган направив президенту Путіну послання, в якому приніс вибачення за збитий бомбардувальник Су-24.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі знайшли зв'язок між вибаченнями, які президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган приніс президенту РФ Володимиру Путіну, і закликом Папи Римського Франциска вибачитися перед секс-меншинами.