RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

З'явилося вражаюче відео великих заворушень в США

Під час акції протесту під девізом "Black Lives Matter" ("Життя чорношкірих мають значення") в американському місті Даллас, штат Техас, два снайпери вбили п'ятьох співробітників поліції і поранили не менше сімох.

Про це повідомляє російський сайт Настоящее время.

За інформацією ЗМІ, перестрілка сталася головній вулиці Далласа - Мейн-стріт. Як сказав шеф поліції міста Девід Браун, снайпери відкрили вогонь з висоти. Одному з них вдалося втекти з місця події, але пізніше поліцейські наздогнали його на парковці одного з будинків в центрі Далласа, де і сталася друга перестрілка.

"Підозрюваний заявив поліцейським переговірникам, що "кінець близький", і що він має намір вбити і поранити як можна більше "наших", маючи на увазі представників сил правопорядку", - говорить Браун.

Крім цього, один з нападників на поліцейських нібито повідомив про бомби, які він заклав по всій парковці і в центрі Далласа.

ЗМІ повідомляють, що протести спалахнули по всій території США після того, як на цьому тижні співробітники поліції застрелили двох чорношкірих. На думку протестувальників, поліція не мала підстав на це.

Як повідомляв "Апостроф", 12 червня в результаті нападу на гей-клуб Pulse в місті Орландо, штат Флорида, були вбиті 50 осіб.