RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Глава МЗС розповів, яку допомогу Україна отримає від НАТО

За підсумками саміту НАТО у Варшаві глава міністерства закордонних справ Павло Клімкін повідомив про допомогу, яку Україна отримає від Північноатлантичного альянсу.

Про це Клiмкiн написав у своєму Twitter.

"НАТО на сьогодні — це єдине оборонне співтовариство, яке базується на цінностях, а не на брязканнi зброєю", — зазначив міністр.

"У Варшаві чітко заявили: на території Донбасу перебувають російські війська. Кому як не НАТО це знати", — написав глава МЗС.

За його словами, Україна отримує Комплексний пакет допомоги від НАТО. "Це 13 магістральних і 40 піднапрямів практичної допомоги. Це живий документ, який буде розвиватися і доповнюватися. НАТО і його члени будуть давати стільки, скільки Україна зможе ефективно взяти", — стверджує Клiмкiн.

"Україна є частиною євроатлантичного простору. Працюємо і вчимося, щоб стати частиною східного флангу Альянсу", — додав глава українського МЗС.

Нагадаємо, НАТО у підсумковій декларації саміту у Варшаві заявило, що буде більше підтримувати Україну.

Як повідомляв "Апостроф", раніше глава міністерства закордонних справ Павло Клімкін заявив, що із-за виходу Великобританії зі складу ЄС процедура надання Україні безвізового режиму трохи затягнеться.