RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Російські туристи в Туреччині потішили реакцією на спробу військового перевороту

Прес-секретар Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна заявила, що більшість російських туристів, що відпочивають у Туреччині, навіть не знають, що в країні турецькими військовими була зроблена спроба державного перевороту.

"Ніхто не телефонував до компанії і не відмовлявся від турів, що цілком зрозуміло. Ті, хто повертався вночі до Росії з Туреччини, навіть не чули про переворот у цій країні. Їм пояснили, що рейс затримується з технічних причин, тому про заворушення (...) вони дізналися тільки на батьківщині", — сказала вона, передає "РИА Новости".

У свою чергу Асоціація туроператорів Росії також повідомляє, що росіяни, які знаходяться на турецьких курортах, не помітили подій, пов'язаних зі спробою перевороту. В асоціації при цьому додали, що, за даними приймаючих компаній, хвилювання і вуличні сутички не торкнулися курортних зон.

Відзначається, що в Туреччині зараз знаходиться близько тисячі організованих туристів з Росії і близько чотирьох тисяч самостійних мандрівників.

У коментарях до новини на сайті "Лента.ру" про "реакцію" росіян на путч у Туреччині люди з гумором відгукуються про відпочиваючих.

Як повідомляв "Апостроф", соцмережі підірвав анекдот про поведінку російських туристів у Туреччині під час спроби збройного перевороту.

Читайте також матеріал "Апострофа" - Спроба державного перевороту в Туреччині: хроніка подій, реакція соцмереж онлайн, ключові фото і відео.