RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Заворушення в Єревані: названо ім'я вбитого високопоставленого поліцейського

Під час нападу озброєного угрупування на будівлю відділу поліції і внутрішніх військ в районі Еребуні в Єревані убитий заступник начальника полку патрульно-постової служби полковник Артур Ваноян.

Про це розповів журналістам заступник начальника поліції Вірменії Унан Погосян, передає "Інтерфакс".

"Під час нападу убитий полковник Артур Ваноян. Вогнепальні поранення отримали полковник Арам Ованнісян, підполковник Грач Хостегян, старшина Гагік Мкртчян. Кілька поліцейських отримали тілесні ушкодження", - сказав він.

За словами Погосяна, в даний час тривають переговори із загарбниками, проте поліція готова до операції по їх нейтралізації.

"Переговори тривають. Ми закликаємо їх здатися владі. У правоохоронців є всі необхідні сили і засоби для того, щоб вжити всіх необхідних заходів. Якщо вони не послухаються нашого заклику, ми нейтралізуємо їх, оскільки з вбивцями по-іншому не чинять. Але ми поки продовжуємо переговори", - сказав Погосян.

Він відзначив, що єдина вимога загарбників - звільнити координатора вірменської опозиційної громадянської ініціативи "Установчий парламент" Жирайра Сефіляна, який перебуває під арештом за звинуваченням у незаконному придбанні та зберіганні зброї.

"Єдина вимога - звільнити Жирайра Сефіляна. Це неможливо", - заявив заступник начальника поліції Вірменії.

Він також зазначив, що серед людей, які захопили будівлю поранених немає.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах 17 липня розгорівся ажіотаж навколо повідомлення про захоплення групою озброєних людей будівлі поліції і внутрішніх військ в районі Еребуні в Єревані.

Також у мережі з'явилося відео, зроблене одним з озброєних людей, що захопили будівлю поліції і взяли заручників в районі Еребуні в Єревані.