RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Путіну запропонували рівнятися на покемонів

Колишній перший заступник голови правління Центробанку Росії, економіст Сергій Алексашенко поставив російським держкомпаніям та російському уряду в приклад неймовірний успіх японської компанії Nintendo, яка створила популярну гру Pokemon Go.

Про це він сказав в інтерв'ю Ехо Москви.

Він нагадав, що після випуску гри Nintendo по капіталізації практично зрівнялася з російським нафтовим гігантом "Роснефть".

"Дуже часто наші політики говорять, що в сучасному світі не можна чесною працею створити мільярдний статок – будь ласка, приклад, що одна вдала гра підвищує капіталізацію компанії з 20-ти мільярдів до 45-ти. І, власне кажучи, це люди не стоять біля верстата. Цей той самий креативний клас, який так не любить російська влада, який бореться за свободу слова, свободу зібрань, мітингів, за політичні погляди, за участь в мітингах", - заявив Алексашенко.

Він закликав підтримати креативний клас, який створює товарну вартість, швидко зростаючі компанії та багатства для багатьох людей.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах на тлі світового ажіотажу навколо нової відеогри для смартфонів Pokemon Go набирає популярність фотомонтаж, на якому зображений президент Росії Володимир Путін з покемоном Пікачу.