RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

З'явилися вражаючі фото міжнародних військово-морських навчань в Україні

У мережі з'явилися впечталяющие фотографії з військово-морських навчань "Морський щит-2016", які проходили в західній частині Чорного моря з 18 по 22 липня.

Фотографії опубліковані в Twitter "ЗСУ - наша гордість!".

Як повідомив прес-центр командування ВМС ЗСУ, мета заходів, які проходили в західній частині Чорного моря з 18 по 22 липня, полягала у відпрацюванні взаємодії у складі багатонаціональних тактичних з'єднань відповідно до стандартів НАТО, підвищення рівня сумісності, а також у підготовці корабля до проведення самооцінки 2-го рівня в рамках Концепції оперативних можливостей НАТО.

Український фрегат разом з кораблями флотів Болгарії, Канади, Польщі, Румунії і Туреччині провів навчання з тактичного маневрування, супроводу важливого вантажу, протиповітряної і противокатерної оборони, відпрацював дії з перехоплення підозрілих суден, а також протичовнові дії.

Як повідомляв "Апостроф", 21 липня журналісти опублікували відео спільних військових навчань України, США, Грузії, Румунії та Молдови під назвою "Sea Breeze-2016", які стартували в Миколаївській області.