RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Путінці сходять жовчю через заяви Держдепу з приводу "диверсій" в Криму

У прихильників політики президента РФ Володимира Путіна викликали гнів слова представника американського Госдепартамента Елізабет Трюдо про загострену ситуацію в окупованому Криму, де українські "диверсанти" нібито готували теракт.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Life.ru.

"З терористами не можна вести діалог. А Порошенко і Ко. терористи і більшою мірою вони тероризують саму Україну. Ще три роки тому Україна була казковою країною, а тепер одні руїни", "Ніякого діалогу з укробендерофашистами", "Які домовленості? Вони не тримають слово ні в чому! А ось якщо жахнути по них як слід без оглядки на гнилі США —тут вони хвости вмить подіжмуть. І всі утруться! У 8-му році Мишико Одеський теж спробував Росію на зуб, відгріб як треба, всi погавкали для порядку і проковтнули! Тільки нещадна сила викликає повагу!", "Та нас...ть на Держдеп! І Вночі з чорноморського флоту нехай вдарять разок, а потім в стилі Держдепу: ми не знаємо, що сталося, але є дані, що це вони самі!", "Так, так, панове з Держдепу всі прекрасно знають, припустимо, на прикладі Іраку, як виглядає ваш процес діалогу!", "Росія не веде переговорів з терористами, на відміну від США, які з ними дружать і підтримують", — коментують заяви Держдепу прихильники політики президента РФ Володимира Путіна.

Нагадаємо, представник Держдепартаменту США Елізабет Трюдо повідомила, що в Білому домі знають про історію з нібито "диверсією" в Криму. Вона закликала Київ і Москву до діалогу.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Петро Порошенко різко відреагував на заяви Росії про українських диверсантів, які нібито готували теракти в Криму.