RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Подвійний конфуз людини Обами з українським прапором викликав екстаз у путінців

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна радісно відреагували на конфуз американського політолога, колишнього посла США в Москві Майкла Макфола, який, вітаючи Україну з Днем незалежності, двічі помилився з прапором.

Новину про те, як Макфол на своїх сторінках у соцмережах намагався привiтати Україну, активно обговорюють відвідувачі російського iнформресурсу "РИА Новости".

Макфол спочатку опублікував у своєму привітанні чорно-жовтий прапор, потім він "виправився": опублікував прапор правильних кольорів, але розміщений догори ногами.

Коли американському дипломату вказали на його другу помилку, він відповiв жартом: "Бог трійцю любить" і нарешті поставив пост з правильним українським прапором.

На сторінці у соцмережі Facebook Макфол вибачився за свою помилку, зазначивши, що нікого не хотів образити не тим кольором або перевернутою фотографією. Він попросив не звертати на це увагу.

Але путінці не змогли так вчинити.

"Жовтоблакитну ганчірку ніхто всерйоз не сприймає. Навіть господарі холопів", "Для відтворення нації це нормально. Обама взагалі плутає країни і імена президентів. Нехай 404 радіє, що про неї взагалі згадали", "Та яка різниця, яких кольорів прапор виклав?! Все одно всій Америці фіолетово, що за країна, як називається і де знаходиться, тим більше якихось квітів прапор! Там досі вважають, що все це Росія", "Це верх цинізму — вітати країну з тим, що від неї нічого не залежить", "Не звертайте уваги, нам по інтимному місцю на ваш прапор, що на вас", - подумав Макфол, і пожартував!" "А хохлам хоч в очі... Все одно будуть твердити, що весь світ переживає за них та підтримує. Хоча навіть господарі флага не знають", "Так плювати йому і на прапор і на хохлів. Вони для нього дикуни, яких можна купити за намисто і скельця", "Треба було привітати американським прапором — не помилився б", — коментують конфузи Макфола путінці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Майкл Макфол назвав "Новоросію" грандіозним провалом Путіна.