RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Обама переконав: в мережі висміяли зміну думки Путіна про "нормандський формат"

У мережі висміяли заяву президента РФ Володимира Путіна про те, що Росія і надалі буде підтримувати "нормандський формат", зроблене ним за підсумками саміту G20, на якому російський лідер зустрівся з президентом США Бараком Обамою.

Над тим, що після зустрічі з Обамою Путін пішов на поступки, потішаються користувачі Twitter

"Добре лягло якраз через місяць після "укротерактов в Криму" та "все хохлы, тепер то відповідь точно буде", — сміються в Twitter Все Плохо.

"Поговорив з Обамою — і передумав", — відзначають в Twitter Мид Роисси.

"Ось що Барак животворящий робить!", "Х**ло ніколи за свої слова не відповідав і не збирається", "Він же господар свого слова: захотів — дав, захотів — забрав назад", "За сопельнику разок отримав і відразу усвідомив необхідність", "Що-то він йому сказав? УкрДРГ в Криму - повна лажа. Ніхто не повівся", — коментують інші користувачі Twitter.

"Ув. Барак Хусейнович! Ви не правильно зрозуміли мої слова "Зустрічі в Нормандському форматі безглузді"! Морозива..?" — підписують в Twitter Страшний БЕНДЕРовец фотографії Путіна з Обамою.

Як вiдомо, після "кримських диверсій" президент РФ Володимир Путін заявляв про відмову від нормандського формату переговорів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соцмережах висміяли показове фото з зустрічі російського президента Володимира Путіна з американським лідером Бараком Обамою, яка відбулася саміту G20 в китайському Ханчжоу.