RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Рішення ЄС щодо санкцій проти Росії спричинило ажіотаж у путінців

Прийняте в Євросоюзі рішення продовжити санкції проти Росії на півроку викликало бурхливий резонанс у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Новину про рішення, прийняте постпредами країн Євросоюзу на засіданні в Брюсселі, активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Хе-хе... скоро на пузі поповзуть до Путіна. Росія то тільки навпаки розвивається, а ЄС вже навіть не плавно, а з прискоренням падає вниз", "Очікувано. Нікчемнi санкції більше для пшику в інфополi", "Занадто багато європейського вина п'ємо і болгарського горошку їмо. Сподіваюся, їх теж перестануть постачати в якості покарання", "А чи не можна картоплю заборонити з ЄС поставчати? У мене врожай офігенний", "Що від цих виродків можна чекати? У відповідь отримають теж тільки більше. Нехай жеруть пшеки свої яблука і т.д. Ми знайшли, де і в кого купити, і своє сільське господарство підняли, тож далі нехай йдуть лісом", "Що робити, хлопці? Знову без імпортних яблук будемо?", "Іскандери" нервово хихикають", "Більше санкцій, хороших і різних! Завдяки їм Росія нарешті встає з колін по-справжньому", — коментують путінці.

Нагадаємо, санкції ЄС проти РФ спливали 15 вересня. Згідно з прийнятим сьогодні рішенням, їх продовжено до 15 березня 2017 року.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Міністерстві торгівлі США розширили санкційний список, занісши до нього ще 11 компаній з РФ.