RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Втомилася німецька бабуся: у РФ насміхаються над підсумками виборів у Німеччині

У Росії посміялися над результатами виборів у Німеччині, в результаті яких правляча коаліція під керівництвом Ангели Меркель втратила більшість у парламенті Берліна.

Про підсумки виборів до регіонального парламенту Берліна повідомляє Deutsche Welle.

Зазначається, що, судячи за попередніми результатами виборів, коаліція соціал-демократів і християнських демократів розпадається, і тепер німецьким політикам доведеться шукати нові варіанти спілок у парламенті. Всього до нього пройшло шість партій.

"Щиро радий за тітоньку Меркель!", "Продула — зате зберегла псевду "Мати Тереза-Ангела", — коментують невдачу Меркель на російському пропагандистському сайті РИА Новости.

"Втомилася німецька бабуся", "А ось це було цілком очікувано. У подальшому може постати перед судом", "Думаю, всьому виною "гостинність" Меркель. Очевидно, далеко не всі німці в захваті від політики відкритих дверей і рішення канцлера прийняти до себе десятки тисяч потенційних терористів", "До цієї старої дурепи вже стало доходити: Ні, ми не впораємося. Сама сказала, хоч і так, як належить політикам", "Бідна фрау Меркель програла вибори, і це називається демократія!!? Ось у нас у Росії демократія, партія влади завжди виграє...", "Цікаво, а коли втомиться російський дідусь?" — коментують новину на сайті "Ехо Москви".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ангела Меркель заявила про те, що ЄС потрапив у критичну ситуацію.