RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Ультиматум США Росії по Сирії викликав гнів у путінців

Держсекретар США Джон Керрі заявив, що Сполучені Штати готуються припинити співпрацю з Росією по Сирії, якщо Москва не вдасться до негайних кроків щодо припинення наступу в Алеппо і відновлення режиму припинення бойових дій.

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости" з посиланням на слова представника держдепартаменту США Джон Кірбі.

Також Керрі поклав відповідальність на РФ за застосування запалювальних і противобункерных бомб в Алеппо і в цілому за наступ урядових військ Сирії, гуманітарну ситуацію в місті і напади на цивільні об'єкти.

Ця новина викликала бурхливу реакцію у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"А че тягнути те, самим розірвати з ними відносини і ввести заборону на політ літаків США і попередити, полетите - зіб'ють Сирійці (і не важливо чим )))))) бо ви на чужій землі і агресори", "Якщо США не перерве своє покривання терористів, то Росії потрібно перервати співпрацю з США і визнати їх збройне вторгнення на територію Сирії!", "Раз Держдеп так заволав-значить бойовикам дуже туго. Ні в якому разі не зупиняти наступ і повністю ігнорувати вимоги цих творців терористичних організацій. І я не зміг пригадати хоч один випадок,коли ці "партнери" тримали б слово", "Ну ось вона, істина - зупинити наступ сирійської армії. А з якого переляку його зупиняти?", "Ха! Забавне заяву!! Не можна призупинити те, чого й не було! На папері співпраця може і було,але в дії його ніхто не бачив)) знову американці займаються словоблуддям...", - так звучать самі рейтингові коментарі на сайті "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", Великобританія допустила введення нових санкцій проти РФ через ситуацію в Сирії.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ