RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Війна в Сирії: в мережі висміяли випад міністра Путіна проти США

Користувачів мережі потішила реакція голови МЗС Росії Сергія Лаврова на заяву постійного представника США при ООН Саманти Пауер про те, що дії російських військ в Сирії є не боротьбою з тероризмом, а варварством.

Лавров назвав риторику Пауер агресивною і неприйнятною, передає "РИА Новости".

Цією новиною поділився у своєму Livejournal російський журналіст Андрій Мальгін.

В коментарях люди уїдливо відгукуються на адресу Лаврова.

"Дебіл", "Враховуючи риторику і мову МЗС, особливо смішно читати таке. :-)", "Забув додати "Дебілка, *лядь!", "Так, треба призначити Захарову, вона з своєю лексикою люмпенші, явно відповідає", "Такий базар, в натурі, для нас не прийнятний", "А сам-то він відповідає? :-)", "Щось Лавров все нижче і нижче скочується", "Намацує дно", "У цього е*лана США забула запитати кого краще призначити на посаду представника в ООН", - пишуть люди.

Як повідомляв "Апостроф", офіційний представник Держдепартаменту США Джон Кірбі заявив, що Сполучені Штати мають намір припинити співпрацю з Росією в рамках антитерористичної коаліції в Сирії. При цьому він підкреслив, що це - не "порожня загроза". Раніше держсекретар США Джон Керрі заявив, що Вашингтон знаходиться на межі призупинення переговорів з Росією по Сирії.