RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Остання стадія шизофренії: мережі продовжують вирувати через ультиматум Путіна Обамі

У соціальних мережах продовжують обговорювати резонансний законопроект російської Держдуми з умовами, при яких може бути відновлено припинену угоду з США про утилізацію збройового плутонію.

Ультиматум Путіна Обамі активно коментують користувачі Twitter.

"Путін відкрито загрожує ядерною зброєю всьому людству, вимагаючи скасування санкцій. Що ще потрібно, що б визнати Росію країною тероризму?" — запитують у Twitter Кримський ватник.

"Дивний цей Путін.. Завжди говорив, що санкції — благо для Росії, а тепер вимагає від США їх скасувати.. Скасувати благо?" — дивуються в Twitter Та, яка...

"Ми спостерігаємо останню стадію шизофренії. Хворий оголосив себе імператором світу, замкнувся в процедурній і зажадав блекджек з повіями", — пишуть в Twitter Доганяй! Е7Ы09.

"Путін зажадав від Обами компенсацій за обо**анi під'їзди", — сміються в Twitter Недруги за бугром.

"Росія виклала збройовим плутонієм фразу "США, допоможи", — пишуть в Twitter МинПанд.

"Звернення Володимира Путіна до США з вимогою компенсації за запроваджені ним же контрсанкции", — пишуть в Twitter MH17Ru.

Нагадаємо, Путін вимагає в обмін на поновлення дії договору по знищенню плутонію скасування "закону Магнітського" і санкцій проти РФ, а також компенсації російських втрат від санкцій і від введення контрсанкцiй проти США.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у російському ЗМІ дали своє пояснення того, що Путін призупинив угоди зі Штатами про утилізацію плутонію.