RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Нові випробування ядерної бомби в США: з'явилася реакція росіян

У жовтні поточного року США здійснили два випробування модернізованих керованих ядерних бомб В61 без боєзаряду.

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости" з посиланням на Національне управління з ядерної безпеки (NNSA).

Зазначається, що випробування боєприпасів модифікацій B61-7 і B61-11, які були скинуті з двох бомбардувальників-невидимок B-2 Spirit, пройшли успішно.

Ця новина викликала ажіотаж у прихильників політики президента Росії Володимира Путіна.

"Мені одному здається, що знову йде нагнітання обстановки подібній холодній війні! Як на мене, не варто сподіватися на солідарність фашистської США і не чекати, коли комусь їх цих клоунів спаде на думку застосувати свій виріб ! Прецеденти вже були, думаю в справжніх реаліях, хто перший той і "тато"!!!!!"," "Нічого, у нас поки "Воєвода" ("Сатана", по-їхньому) є найсильніша зброя у світі. Її незабаром теж замінять на більш просунуту: "Сармат". Нехай женуться, якщо доженуть", - пишуть російські користувачі мережі в коментарях на сайті "РИА Новости".

"Бомби ? Бомби, Карл ! У 21 столітті ! Нафіга вони потрібні ???!!!", "В суто мирних цілях!", "Щоб їх скинути, необхідно долетіти! А ці "стелс" вундервафлі зіб'ють задовго до підльоту до цілей. І взагалі: "Абама, досить бомбити Лас-Вегас!", "Трамп прийде до влади і буде бомбити каклів!", "от нехай і тренуються свою територію бомбити, стане в нагоді", "Піндосня-великі миротворці. Хіросіма, Нагасакі, втихомирили усіх від немовлят до старих. Одні випалені тіні на стінах залишилися", - коментують путінці новину на сайті Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", путінці уїдливо відреагували на порушення повітряного простору Фінляндії російськими винищувачами.