RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У мережі висміяли заяву Путіна про страх Заходу перед ним: опубліковано відео

У мережі висміяли заяву президента РФ Володимира Путіна про те, що західні країни негативно ставляться до нього через страхи.

Про це він сказав в інтерв'ю німецькому журналісту Хуберту Зайпелю, який зняв документальний фільм про російського президента.

На питання, в чому причина негативного ставлення до нього Заходу Путін відповів: "Страхи". На пропозицію журналіста прийняти західні правила, той сказав: "Ні. Я повинен бути таким, яким мене хоче бачити народ".

"Вова Путін, твої ілюзії тебе поглинули повністю. Які можуть бути страхи у Заходу перед тобою??? Ти напевно вважаєш, що налякав Захід тим, що перестав купувати у них французький сир або їх сухе молоко??? Чи ти вважаєш, що налякав Захід ракетою "Булавою", яка в тебе досі літає через раз??? Це я вважаю, що тебе Захід налякав захопленням Сирії, що загрожує твоєму режиму тим, що з Катару буде протягнуто газопровід в Європу, тим самим буде фінансово знищено твій режим. Так що Вова залиш свою фантазію для своїх онуків", - написав у своєму Facebook користувач Ілля Некрасов.

Як повідомляв "Апостроф", російський військовий журналіст Аркадій Бабченко вважає, що все рухається до розпаду Росії, який, однак, не станеться в найближчому майбутньому.