RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Вибори в США: гучний секс-скандал навколо Трампа викликав ажіотаж в Росії

Американське видання Washington Post 7 жовтня опублікувало відео від 2005 року, на якому нинішній кандидат у президенти США від Республіканської партії мільярдер Дональд Трамп хвалиться приставаннями до жінок.

Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на Washington Post.

На відео зафіксовано, як Трамп розмовляє з телеведучим Біллі Бушем і розповідає, як намагався приставати до якоїсь жінки, ім'я якої не назтвається.

"Я намагався її (цензура). Вона була одружена", — говорить мільярдер.

За словами Трампа, він "дуже сильно" домагався цієї жінки, але у нього "нічого не вийшло".

"Мене автоматично приваблюють красиві. Я їх просто починаю цілувати. Це як магніт. Просто цілувати. Навіть не чекаю. Коли ти зірка, вони тобі це дозволяють. Можна робити все, що заманеться", — сказав Трамп.

Передвиборний штаб республіканця не став заперечувати достовірність запису. У свою чергу, Дональд Трамп заявив, що шкодує про ті слова, які зафіксовані на запису.

Ця новина викликала ажіотаж у російських користувачів мережі.

"А хіба це погано, або по їхньому він вже гомофоб, що не приставав до чоловіків", "Слабка робота штабу клінтонші. По серйозніше немає, але для них хоч це. Любовні пригоди проти торгівлі секретними державними документами, як фіалка проти чортополоху", "Прикиньте, а якщо б він заявив, що таємно закоханий у Обаму і сподівається на взаємність. Відразу б рейтинг підскочив", "Справжній мужик молодець!", "Звичайний грубий мужлан! У нас таких теж вистачає. Якщо його оберуть,він буде судити від душі. Не так давно він вже публічно заявляв,що пишається своїм господарством! Може наш знайомий Обама потрапить йому під гарячу руку. За поточну зовнішню політику він це заслужив!!!", "Ну і "компромат" на Трампа відшукали! Аж смішно!", - новину коментують російські користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Дональд Трамп розповів про своє ставлення до президента Росії Володимира Путіна.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ