RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Помста Путіна: пропагандисти в захваті від рішення по Олланду

Відмова президента Росії Володимира Путіна від візиту до Франції, яка стала наслідком скандалу навколо підготовки зустрічі лідера РФ з французьким президентом Франсуа Олландом, порадувала російських пропагандистів.

Зокрема, рішення Путіна позитивно сприйняв журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, який написав про це у статті для "Комсомольской правды".

Поведінку Франції російський пропагандист називає "відвертим свинством". А відмову Путіна від поїздки у Францію трактує як те, що "Кремль попросив Єлисейський палац бути чемніше і не брати на себе занадто багато".

"Олланд шукає, як би ще вислужитися перед америкосами. Непристойно для президента Франції. Фу, шістка", "Сподіваюся, месьє жабник не обробився. "Росія грає на стороні терористів, тому що проти безполітної зони?" Вони там дебіли або людей такими вважають?!", "Правильно. Олланд і вся Європа — підстилка США", "Гидота якась цей Олашка!", "Тепер я знаю, з кого міньйонів малювали!", "Політичні повії", — коментують статтю кремлівського журналіста на сторінці Комсомольської правди в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", скандал між Путіним і Олландом розгорівся через рішення Росії заблокувати в Раді безпеки ООН резолюцію, де заявляється про необхідність припинити авiабомбардировки Алеппо.