RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Обами пообіцяли відповісти РФ на кібератаки: путінці сходять жовчю

Віце-президент Сполучених Штатів Джо Байден заявив, що Вашингтон відповість на кібератаки Москви в "потрібний час" і з найбільшим ефектом.

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости" з посиланням на американський телеканал NBC.

Як сказав Байден, у США є можливості зробити це, і сигнал буде поданий.

"Він (президент РФ Володимир Путін, - "Апостроф") дізнається про це, і це буде у той час, який ми оберемо, і за тих обставин, які матимуть найбільший ефект", — зазначив віце-президент США.

Дана заява Байдена викликало бурхливу реакцію у прихильників політики Путіна.

"Божевільний злісний хрін", "І що тепер ..? цей злісний БУ... нам інтернет відключить ..? хА...хА.. хА...", "чи Були це наші хакери тоді або немає, але сподіваюся, що зараз після цих слів, вони зроблять пендосам сюрприз, бо вони "вибрана нація" за своєю мовою вже в край не стежить", "ну тримайся кіберпростір, сам Байден за клаву сідає. справа буде", "потрібний час"....у нього не так багато його залишилося....скоро на пенсію відправлять", "Тааааак! Отже тепер ми переходимо до відкритих погроз в адресу Росії... Цікаво.... Сподіваюся наші специ з відділу "К" та інших профільних не відпустці! І взагалі, пора б вже цим упырям влаштувати "гостре отруєння токсичними грибочками", а то задовбали зі своєю винятковістю", - коментують новину путінці.

Як повідомляв "Апостроф", американські ЗМІ розповіли, як США планують відповісти на кібератаки РФ.