RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Імпортозаміщенні запчастини від Путіна стали надходити: у РФ посміялися над невдачею КНДР

Корейська Народно-Демократична Республіка (КНДР, Північна Корея) у суботу, 15 жовтня, провела невдале випробування балістичної ракети.

Про це повідомляє південнокорейське агентство Yonhap з посиланням на військові відомства Південної Кореї і США, передає російський сайт Meduza.

Як кажуть військові США, Північна Корея провела випробування ракети середньої дальності "Мусудан", запуск якої був здійснений на полігоні в околицях міста Кусон.

На дану новину з гумором відреагували російські користувачі мережі.

"Щось почастішали невдалі випробування у Ина - мабуть, імпортозаміщенні запчастини від Путіна стали надходити...", "Мабуть, з кожним невдалим випробування, багато розплачуються головою, як шкідники і агенти, а це в свою чергу веде до почастішання невдач", "США ця ракета, звичайно, не загрожувала, а от Росії могла загрожувати. Пам'ятається якийсь час тому така ракета полетіла у бік Владивостока і впала в море кілометрах в 50-ти від нього. А могла і долетіти", - пишуть користувачі мережі з РФ на сайті "Эхо Москвы".

Як повідомляв "Апостроф", росіяни з гіркою іронією відреагували на інцидент в Японському морі між співробітниками ФСБ РФ і моряками з КНДР.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: КНДР, зброя