RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Людина Обами публічно висміяла улюбленця Путіна на виборах США

Прес-секретар Білого дому Джош Ернест в ході брифінгу натякнув на те, що кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп може вживати наркотики, проте потім спробував видати свої слова за жарт.

Про це повідомляє Газета.ру з посиланням на CNN.

Журналісти попросили Ернеста прокоментувати висловлювання Трампа про те, що йому самому і його суперниці по президентській гонці Хілларі Клінтон потрібно здати тести на допінг перед черговими дебатами.

"Ви хочете мені сказати, що кандидат, який протягом двох перших раундів дебатів шморгав носом (як людина, що вживає кокаїн - А), тепер звинувачує іншого кандидата у вживанні наркотиків? Це курйозний поворот у нинішній кампанії", — з посмішкою на обличчі сказав прес-секретар.

Здивовані відповіддю Ернеста журналісти попросили його уточнити, що він конкретно мав на увазі. На це представник Білого дому сказав, що він «просто спробував трохи повеселитися».

"Я очікував, що викличу сміх. Напевно, просто жартувати не вмію", — пояснив Ернест.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Трампа неодноразово викривали в надмірній лояльності до Путіна, а також в міцних бізнес-зв'язках з російськими олігархами.