RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Відомий журналіст вказав на помилку Порошенка при переговорах з Путіним

Відомий український жуналист Сергій Рахманін розповів про помилки президента України Петра Порошенка на переговорах "Нормандської четвірки" в Берліні, де обговорювалося врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це Рахманін написав у своїй статті для ZN.

Журналіст зазначив, що на "нормандськiй зустрічі" йшлося про те, що відновлення контролю України над кордоном почнеться після виборів на окупованому Донбасі. Він підкреслив, що раніше українська влада спростовувала такий сценарій, незважаючи на те, що він був прописаний в Мінських угодах.

На думку Сергія Рахманіна, нічого не сталося непоправного, але те, що трапилося, є принизливим для української влади, оскільки вона з піною біля рота спростовувала очевидне, а в результаті втратила репутацію.

Порошенка журналіст називає "обставиною непереборної сили". Він зазначає, що український президент твердить про те, що Мінські угоди не мають альтернативи, але при цьому не бажає їх виконувати. Тому Рахманін називає Порошенка поганим гравцем.

Як повідомляв "Апостроф", Порошенко на "Нормандськiй зустрічі" підвищив голос на Путіна, вимагаючи, щоб той перестав стріляти.