RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Журналіст в ефірі росТБ довів, що США поневолять Росію: опубліковано відео

Російський журналіст Олександр Невзоров заявив, що США будуть домінувати над Росією.

Про це він сказав в ефірі пропагандистського російського телеканалу Звєзда, коментуючи ситуацію в Сирії.

Невзоров критично висловився з приводу участі Росії в сирійській війні.

"Я бачу, що є моторошне бажання когось побомбардувати. Ну краще там, ніж де-небудь поблизу. Я бачу, що є необхідність влаштувати серіал, тут серіал набагато більш веселенький і драматичний (ніж в Україні)», - заявив він.

За його словами, ні про яку коаліцію з Заходом мови бути не може, оскільки російське суспільство розколоте зсередини за інтелектуальному принципом. Війну в Сирії, як вважає Невзоров, підтримують більш маргінальні верстви населення.

На різкі висловлювання Невзорова ведучі намагалися відповідати їдкими ремарками, зазначивши зокрема, що він – рідкісне викопне з 90-х.

Відповідаючи на питання про те, чи не буде Росія в майбутньому країною підпорядкованою США в питаннях міжнародної політики, Невзоров приструнив ведчих.

"Ну а якщо і буде... Нагородою за муки є можливість розвинутися. Те ж саме можна спроектувати на відносини з Америкою. Американські цінності прийдуть просто за рахунок того, що вони сильніші. Коли ваш рубль буде коштувати 66 доларів, ви отримаєте право на іншу точку зору", - відрізав журналіст.

Раніше російський публіцист Олександр Невзоров пояснив, чому росіяни так захоплюються вбитим "Моторолою".