RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Британії дізналися про відправку субмарин РФ до Сирії: путінці сходять жовчю

До берегів Сирії направляються три російські підводні човни, які озброєні крилатими ракетами.

Про це пише російський ресурс Lenta.ru з посиланням на британське видання The Sunday Times.

Як вважають ЗМІ, президент Росії Володимир Путін готується віддати наказ на "остаточне руйнівний напад" на Алеппо.

Відзначається, що ВМФ Великобританії зафіксував два підводні човни типу "Акула", а також субмарину класу "Кіло", які увійшли в північну частину Атлантичного океану на минулого тижня. Підводні човни нібито приєдналися до авіанесучому крейсера "Адмірал Кузнєцов", який, як пишуть ЗМІ, перебуває в режимі очікування біля берегів Північної Африки.

Ця новина викликала бурхливу реакцію у прихильників політики Путіна.

"Переживають британці за братів з Нусри, хвилюються за їх здоров'я і цілісність!", "Англійка, колишня" володарка морів, в паніці. Істерить незв'язно", "Яка несподіванка, що надводний флот, а особливо авіаносець, а особливо якщо він єдиний, супроводжують підводного човна. Це ж так незвично для колишньої володарки морів... Який підступний хід!:)", - пишуть путінці.

"Військовослужбовцям НАТО, що дислокують в районі Перської затоки і Синая, в терміновому порядку почали видавати памперси і додаткові комплекти туалетного паперу", "Де хочемо-там і ходимо, нато нам не указ", "Так в свій час, треба було боротися за Югославію, за Лівію і т. д.", - пишуть путінці в коментарях на сайті "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", російський блогер Анатолій Несміян (el-murid) розповів про великому наступі сирійської опозиції, урядові війська під Алеппо.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: Росія, Сирія