RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Стало відомо, як у Клінтон водили за ніс українського мільярдера

Український бізнесмен Віктор Пінчук був обманутий колишнім президентом США Біллом Клінтоном.

Про це повідомляють "РИА Новости" з посиланням на листування голови передвиборного штабу Хілларі Клінтон Джона Подести, яке було опубліковано на сайті Wikileaks.

З листування випливає, що Пінчук наполегливо домагався зустрічі з Біллом Клінтоном. Він хотів зібрати кількох лідерів західних країн, щоб вони продемонстрували свою підтримку Україні. Білл Клінтон, за задумом Пінчука, міг би бути головним учасником на такому заходi.

У листі Подеста зазначив, що Пінчук може вирішити, що Білл Клінтон неостаточно показав свою підтримку України. Він розповів, що обманював українського бізнесмена. Так, він повідомив йому, що Білл Клінтон не збирається в Європу найближчим часом, хоча це було не так і екс-президент США мав намір взяти участь у заході в Лондоні.

Нагадаємо, Віктор Пінчук є одним зі спонсорів Фонду Клінтон.

Як повідомляв "Апостроф", раніше хакери, які називають себе групою DC Leaks, оприлюднили документи, знайдені в електронній пошті співробітника Білого дому: серед них виявилася і копія паспорта, який належить дружині американського президента Мішель Обамі.